Radyo: Enstitümüz Doktora Öğrencisi Mahmut Demir ANKA ve TRT Antalya Radyosunda “Antalya’nın Selçuklular Tarafından Fethi ve Fetih Sonrasındaki İmar Faaliyetleri” başlıklı konuşmayı yaptı.

M. Demir, ANKA (Antalya Kültürel Miras Derneği) ve TRT Antalya Radyosu tarafından hazırlanan “Köşe Bucak Akdeniz” isimli programda “Antalya’nın Selçuklular Tarafından Fethi ve Fetih Sonrasındaki İmar Faaliyetleri” başlıklı konuşma gerçekleştirdi. Konuşma 9 Mart 2019 tarihinde Cumartesi günü TRT Antalya Radyosu’nda 100.9 mhz frekansında, Antalya/Kundu TRT Tesisleri Yayın Stüdyosunda 11:00-11:15 arasında gerçekleşmiştir.