Sempozyum: Enstitümüz Doktora Öğrencisi Mahmut Demir’in “I. İzzeddin Keykavus’un Sinop’u Fethi ve Fethin Selçuklu Kitabelerine Yansıması” adlı makalesi yayında.

Enstitümüz Doktora Öğrencisi Mahmut DEMİR’in 5-7 Ekim 2018 tarihleri arasında katıldığı Uluslararası Geçmişten Günümüze Sinop’ta Türk-İslam Kültürü Sempozyumu Bildirileri I adlı sempozyumda I. İzzeddin Keykavus’un Sinop’u Fethi ve Fethin Selçuklu Kitabelerine Yansıması”adlı çalışmasını sunmuştu.

M. Demir, “I. İzzeddin Keykavus’un Sinop’u Fethi ve Fethin Selçuklu Kitabelerine Yansıması”, Editörler: Cüneyd Aydın, Emrah İndi ve Doğan Fırıncı, Uluslararası Geçmişten Günümüze Sinop’ta Türk-İslam Kültürü Sempozyumu Bildirileri I, Sinop, Sinop Üniversitesi Yayınları, 2018, s. 193-208. (Aralık 2018).