#AkdenizTalks: Enstitü Müdürü Prof. Dr. Tuncer Demir’in, “Kula UNESCO Global Jeoparkı: Türkiye’nin UNESCO Tescilli İlk ve Tek Global Jeoparkı” konulu konuşması 11 Nisan 2019 Perşembe günü, saat 12.15’de yapılacaktır.

Akdeniz Üniversitesi’nin Değerli Mensupları,

Akdeniz Uygarlıkları Araştırma Enstitüsü bünyesinde #AkdenizTalks başlığı altında dönem içinde bir dizi söyleşilerden oluşan etkinlikler gerçekleştirilecektir.

Enstitü Kütüphanesinde, 15 günde bir, 12.15 – 13.15 saatleri arasında, 1 saat sürecek olan öğle arası söyleşilerinde ortak paydası Akdeniz olan ilgililerin bir araya getirilmesi hedeflenmektedir.

Salt akademik bir tartışma olmaktan öte; öğrenciler, araştırmacılar, uzmanlar ve alanın meraklılarının bir araya gelip enformel bir ortamda Akdeniz’den beslenen popüler meseleleri ele alacakları öğle arası söyleşilerinin ilk konuğu, Enstitü Müdürü Prof. Dr. Tuncer Demir’in,  Kula UNESCO Global Jeoparkı: Türkiye’nin UNESCO Tescilli İlk ve Tek Global Jeoparkı konulu konuşmasında 11 Nisan 2019 Perşembe günü, saat 12.15’de sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.