Yeni Öğrencilerimizin Dikkatine

2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Eğitime başlayan değerli Yüksek Lisans öğrencilerimizin ders seçimlerinde Seminer dersini seçmemeleri gerekmektedir. Seminer dersini seçmiş olanların ise en kısa sürede dersi çıkartarak yerine başka bir seçmeli ders seçmeleri gerekir.

Konuyla ilgili tüm soru ve sorunları için Öğrenci İşleri görevlimiz Sn. Saygın ATAKAN ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Öğrenci İşleri Saygın ATAKAN (+90) 242 227 4400 Dahili: (4150)